Esti gasztro kalandozásra hív a Lupa Beach

Első alkalommal rendezik meg a Lupán az I. Lupa Beach Gasztro Estet, ami a „tengerpart" sokszínű gasztronómiai kínálatát igyekszik bemutatni, naplemente után. A június 13-i eseményre, ahol a pultok mögött ismert emberek is feltűnhetnek, 19 óra után ingyenes a belépés. Az I. Lupa Beach Gasztro Esten belekóstolhatnak finom burgerekbe, görög recept alapján készült gyrosba, a grillbár, a thai konyha és az igazi olasz gasztronómia fogásaiba – olvasható a sajtóközleményben.

LupacabanaForrás: Lupa tó official / Facebook.com

A gasztro est ideje alatt ismert emberek állnak majd a pultok mögött, így találkozhatnak Gesztesi Károllyal, aki fagylaltot kínál, a polinéz hangulatot idéző Rose Los Tiki Bárban Kembe Sorel sört csapol, a TV2 Jóban Rosszban sorozat egyik főszereplője, Legerszki Krisztina pedig a Coke Lounge-ban készíti a koktélokat.

A szezon során további gasztro estek is várják majd a látogatókat, ahol a kínálatban lesz a francia gasztronómia: kagylóételek-hidegen melegen, province-i feketekagylótál és osztriga, 60 kg-os kardhal bontás a parton, de várható majd látvány paella készítés szabad tűzön is.

Főkép forrása: Lupa tó official / Facebook.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek