Paprika, paradicsom, gyereknap - Ilyen egy békebeli termelői piac

  A Miskolci Termelői Nap szervezői úgy gondolták, hogy a 2019. május 19-én, vasárnapra tervezett piacnap szólhat egyszerre az egészségmegőrzésről, a bevásárlásról, és a szórakoztató programokról is.

  Forrás: pixabay.com

  A reggel kilenc és délután egy óra között nyitva tartó Termelői Nap az Erzsébet téren kap majd helyet, ahol mindenki beszerezheti kedvenc kézműves portékáját, és minőségi bio élelmiszereket is talál. Ez a nap nemcsak a bevásárlásról szól majd – áll a sajtóközleményben. A család apraja-nagyja egy tartalmas délelőttöt tölthet el a kiállítók, termelők, és zenészek kavalkádjában.

  A Regionális Egészségügyért Alapítvány felvilágosítással és tanácsadással várja majd az érdeklődőket a „Női sátorban", ahol tippeket kaphatnak a hatékony önvizsgálathoz. A gyermeknap közeledtével a legkisebbekre is gondoltak. A HELIKOFFER együttes zenés gyermekműsora 11 órától szórakoztatja a hallgatóságot. Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület sátrában pedig kézműveskedhetnek, és ajándékot készíthetnek a gyerekek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!