Strandpiknikkel és strandpiaccal nyit a Balaton

  A III. Nyárnyitó Strandpikniket és Strandpiacot a Fövenyesen található Kalóz Strandbisztró és a Balatoni KÖR rendezi 2019. május 25-én. A tradicionális, egészséges és innovatív ételeiről elhíresült Balaton parti bisztró egy közös piknikezésre, strandpiacozásra várja a magyar tenger mellé látogatókat – olvasható az esemény Facebook oldalán.

  Hekk és lángos nincs, de van helyette szépséges gofriForrás: Kalóz Strandbisztró, Fövenyes / Facebook.com

  A kalóznapon lesz látványfőzés, spontán fröccsfesztivál, strandbuli és Kreatív Kuckó, de az érdeklődők megkóstolhatják a Harcsa&Krumplit is, ami 2015-ben az 'Év Balatoni Strandétele' lett. Mindezek mellett bemutatásra kerülnek a bisztró legújabb beach food kreációi is, amire már hónapok óta készülnek a szakácsok.

  Mivel másnap gyereknap lesz, ezért vasárnapra külön programmal készülnek a KalózKölyköknek, a lista az esemény oldalán folyamatosan frissül.

  Címlapkép: Kalóz Strandbisztró, Fövenyes / Facebook.com

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!