Lejött a bor a hegyről, újra lehet bírálatra jelentkezni

  A HegyBor Olaszrizlingből készül és egy tartalmas balatoni bort takar, amit elsősorban régiós értékesítésre, illetve gasztronómiára szánnak. Bár a Hegybor a Balatoni Kör és a Rizling Generáció közös terméke, bárki készítheti, aki megfelel a feltételeknek, illetve akinek a borai megfelelnek a borbírálaton, melyet Fiáth Attila vezényel le.

  Forrás: Balatoni KÖR / Facebook.com

  A második Hegybor bírálatra a jelentkezési lapokat 2019.05.15.-ig kell visszaküldeni a Balatonbor címére; a borokat pedig 2019. május 15. és 17 között lehet leadni a Dobosi Pincészet és Vendégháznál Szentantalfán, a Zelna Borászatnál Balatonfüreden, illetve a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészetnél Balatonlellén – olvasható a bírálat eseményének Facebook oldalán, ahol minden szükséges információ is megtalálható. A Hegybor origó kóstolót Fiath Attila vezetésével 2019. május 21-én tartják majd Budapesten, a Société Étteremben, ahol egy közös ebéd, és kiértékelés vár a borászokra.

  Az első Hegybor bírálaton már sikeresen teljesített a Gyukli Pince Balatonfüred, a Kislaki, a Kisspince Szentantalfán, a Laposa Birtok és a Szabó és Fia Borpince.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!