Burgerek, foszlós kalács és Csaknekedkislány Óbudán

  Az Óbuda Napja fesztiválra nemcsak a lokálpatriótákat várják, hanem a kora nyári fesztiválhangulat után epekedőket is, akik szeretnének barátaik, családtagjaik körében egy emlékezetes napot eltölteni. A szervezők ezért olyan ingyenes koncertekkel várnak május 3-4. között, mint az Irie Maffia, a Csík Zenekar & Kiss Tibi, a Kerekes Band vagy a Csaknekedkislány, csak hogy párat említsünk a színes felhozatalból – írták az esemény Facebook-oldalán.

  Forrás: Óbuda Napja / Facebook

  Ami a Fő téren felállított kézművesek utcáját és a gasztroteret illeti, ott egyedi kézműves portékákat találnak majd, illetve a hagyományos ízek mellett az újhullámos hazai street food ínyencségei is felbukkannak. A gasztroélményt többek között a Bigfoot Sörfőzde, a Borkas, a Csömöri kenyérlángos, a Fóti Kézműves Sörfőzde, a Gulyásbomba, az I Love Churros, a Kolbice, a The Pancake Agency, a Zing Burger és Zsenka néni konyhája biztosítják majd.

  A fesztivál idején nyit ki újra Budapest legkisebb szabadtéri kávézója, a Gázlámpa Kiosk is, ahol a kávék mellett házi szörpök és apró édességek várják a vendégeket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!