Sültkolbászok és medvék a Várkert Bazárban

  Különleges ízek, sercegő kolbászok és mennyei illatok várják a Magyar Ízek Tavaszi Vásárának látogatóit 2019. április 7-én, a Várkert Bazárban. A szervezők ingyenes belépéssel és programokkal készülnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A rendezvény középpontjában ezúttal a sültkolbászok állnak, de bőven találnak fogukra való falatokat a húsvétra készülődők is - olvasható a sajtóközleményben. 

  Forrás: Magyar Ízek Tavaszi Vására

  A Magyar Ízek Vására hazai kistermelőknek ad lehetőséget arra, hogy szélesebb közönségnek is megmutathassák a termékeiket. Ennek megfelelően több mint 80 kiállító kézműves különlegességeiből válogathatnak a Várkert Bazár látogatói. A sültkolbászok mellett egyéb húsáruk, sajt- és tejtermékek, mézek, zöldségkrémek, savanyúságok, gombakészítmények, lekvárok, édességek, szörpök, kávé-, bor-, és pálinkakülönlegességek között szemlélődhetnek az ínyencek. Kóstolófalatokból is akad majd bőven a standok között. A vásáron a kicsiket bábszínház, gólyalábas műsor és piacos medve felvonulás szórakoztatja majd.

  A vásár ezúttal egy napos, 2019. április 7-én délelőtt 10 és este 6 óra között várja a látogatóit a Várkert Bazár fedett rendezvénycsarnokában. A belépés és a kiegészítő programokon való részvétel ingyenes!

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!