Nemsokára megkóstolhatják a palackba zárt Balatont

  A BalatonBor, vagyis a palackba zárt balatoni nyár következő évjáratát 2019. május 21-én mutatja be a nagyközönségnek a Balatoni Kör. Az eseményre a Société Budapestben kerül sor, ahol egy jegy áráért a helyszínen végigkóstolhatják a brand szortimentjét, és az új 2018-as évjáratot is - olvasható a rendezvény Facebook oldalán. A 2018-as évjáratú BalatonBor már a negyedik ilyen széria lesz, évről-évre emelkedő minőséggel és palackszámmal. 

  Forrás: Balatoni Kör / Facebook.com

  A kósolón ott lesz az összes 2018-as BalatonBor (egy szerethető, kedves Olaszrizling, mely reduktív eljárással készült és egységes dizájnnal jelenik meg a polcokon) és az őket palackba záró borászatok képviselői, akik a borokon felül készülnek még pár ínyecséggel is. A fő attrakció a BalatonBor család következő tagjának, a HegyBornak a bemutatása lesz.

  A kóstolóra a Kóstolom Műhelyen keresztül lehet jegyet venni 4.900 forintért elővételben és 5.500 forintért a helyszínen.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!