Egy szuperhős szolgálta ki a mozinézőket a Marvel Kapitány nyitóhétvégéjén

  A Marvel rajongókat jó nagy meglepetés érte a Marvel Kapitány nyitóhétvégéjén egy New Jersey-beli moziban, amikor a film indulása előtt a szuperhősmozi főszereplőnője, Brie Larson jelent meg a vetítővászon előtt. A filmhez illő melegítőben érkező színésznő azt mondta a nézőknek, hogy a saját szemével akarta látni, hogy miként mutat a poharakon és a popcornos dobozokon, és szerette volna személyesen megköszönni, hogy már az első vetítésekre ennyire sokan eljöttek - írták a Delish.com oldalán. 

  Szuperhős a büfébenForrás: Marvel Studios / facebook.com

  A vetítőtermi köszöntés előtt, akiknek szerencséjük volt, már a büfében is találkozhattak a színésznővel, mivel nem csak egy köszönésre ugrott be a moziba, hanem a popcorn és az üdítő kiadogatásból is kivette a részét. Persze mellette jutott idő pár közös fotóra is azokkal, akik kapásból felismerték. Mi lehet, hogy elvágódtunk volna, ha meglátjuk a pult mögött; így se fotónk se pattogatott kukoricánk nem lenne.

  Önök melyik szuperhőssel találkoznának szívesen a mozi büféjében?Forrás: Marvel Studios / facebook.com

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!