Kajával töltik meg a Holdat farsang idejére

  A Töltött Hold Gasztrovíkendet négy éve rendezték meg először hagyományteremtő céllal, és azóta a Belvárosi Piac legnagyobb, éves gasztro-eseményévé nőtte ki magát. A három napos, ingyenesen látogatható program a farsang utolsó hétvégéjén zajlik Budapest evőpiacán, a Hold utcában. Az eseményen nemcsak a „ház" éttermei és termelői várják a vendégeket, hanem vendégkonyhák és séfek is érkeznek a közösségi standokra – írták az esemény Facebook-oldalán.

  Forrás: Töltött Hold Gasztrovíkend 2019 / facebook.com

  Lesznek farsangi klasszikusok és régiós ízek, pezsgő hangulat, fűtött csarnok, jó zenék és meglepetések is. A március 1-től 3-ig tartó rendezvényen lesz pohárpont és ingyenes ruhatár is. A programok mindhárom nap 11-től este 22 óráig tartanak, de pénteken és szombaton a piac normál nyitvatartás szerint 6:30-kor nyit ki. A Töltött Hold Gasztrovíkendre a belépés ingyenes, a pultoknál viszont csak készpénzzel lehet majd fizetni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!