Ez lesz az év legpiásabb sporteseménye

  Ha félmaratont szeretne futni és valami igazán különleges helyszínt keres, akkor Skócia, pontosabban Speyside lesz az önnek való hely. Nemcsak azért, mert gyönyörű a táj és itt található a skót whiskylepárlók több mint fele, hanem mert itt rendezik meg minden évben a Dramathon-t, számol be cikkében a Travel+Leisure.

  Már önmagában az útvonalért is érdemes indulni a versenyenForrás: The Dramathon/Facebook

  A versenyre egyénileg vagy csapatban is lehet nevezni, a terep pedig nem különösebben nehéz. Elsősorban erdőben és kis mellékutakon vezet, egy rövid szakasz pedig a dombokra visz fel. A legjobb rész azonban a verseny végén következik. Igen, ez az, a whisky kóstolás, mivel a lepárlókat futás közben csak távolról lehet csodálni. Mikor mindenki kilihegte magát, akkor viszont jöhet az ivás, sőt, a verseny utolsó szakaszára néhány titkos meglepetést is ígérnek a szervezők.

  A sporteseményt minden év októberében rendezik meg, tehát még van idő a felkészülésre. Végtelen mennyiségű indulót azonban nem tudnak fogadni, és a korábbi években gyorsan elfogytak a helyek, ezért érdemes minél hamarabb regisztrálni a verseny honlapján.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!