Mi kerül egy pohár whisky-n tízezer dollárba?

  Mi kerül egy pohár whisky-n tízezer dollárba?

  Többségünk egy ezrest sem szívesen fizet egy pohár szeszesitalért, nemhogy tízezer dollárt! Egy kínai vendég azonban szemrebbenés nélkül kibontatta a svájci Devil's Bar legdrágább üveg whisky-jét – írja a Luxury Launches.

  Természetesen nem egy ilyen sztenderd, boltban kapható palackról van szóFotó: The Macallan / Facebook

  Nem húzzuk tovább az idegszálait: a szóban forgó whisky egy 1878-as évjáratú skót Macallan volt, azon belül is egy különleges sorozatból származó palack.

  A vendég kívánságára természetesen minden jelenlévőnek leesett az álla. A tulajdonos attól tartott ráadásul, hogy a dugó a kihúzáskor szétesik majd, így az ital élvezhetetlenné válik. Szerencsére ez nem következett be.

  Nem ez az első eset, hogy a Macallan whisky neve ilyen környezetben kerül elő: 2017 elején egy különféle évjáratú Macallan palackokat tartalmazó gyűjteményért 990 ezer dollárt fizettek egy aukción.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!