Új állatfigurás címkéket kaptak a Bolyki-borok

  Az egri Bolyki Pincészet címkecsaládot váltott, a palackoknak ezúttal is Ipacs Géza illusztrátor adott új dizájnt. A címkeváltást a portfóliójuk átalakulása indokolta, amelyben az egri bikavér került középpontba. A szerkesztőségünkbe érkezett közlemény szerint az új évjáratokkal együtt fokozatosan lecserélik az összes címkét, jövő év végén már csak ezekkel lehet majd találkozni. 

  Forrás: Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok

  Az eddigi figurák és történetek újra gondolva folytatódnak tovább a címkéken, amelyek vizuális keretét maga a Bolyki Pincészet, az emblematikus kőfejtő adja. Visszanyúltak a régi címkék eredeti motívumaihoz is, így látható rajtuk a mókus, a nyúl, a zebra és a többiek.

  Forrás: Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok

  Megmaradt a hátcímkék elbeszélő stílusa is, amihez szorosan illeszkedik a rajzolt képi világ, az eddig lazábban egymáshoz kötődő címkék azonban most már zártabb egységet alkotnak. Vagyis mindegyik bornak saját története van, de a címkék együtt egy egész sztorit mesélnek el. A sorvezető az Ördöngős Nyúl, amely a pincészeten kalauzol végig: bemutatja a borokat, miközben történeteket mesél.

  Forrás: Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok

  De a címkék legnagyobb különlegessége talán mégiscsak az, hogy a grafikák összes elemét kézzel rajzolta az illusztrátor.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!