Új állatfigurás címkéket kaptak a Bolyki-borok

Az egri Bolyki Pincészet címkecsaládot váltott, a palackoknak ezúttal is Ipacs Géza illusztrátor adott új dizájnt. A címkeváltást a portfóliójuk átalakulása indokolta, amelyben az egri bikavér került középpontba. A szerkesztőségünkbe érkezett közlemény szerint az új évjáratokkal együtt fokozatosan lecserélik az összes címkét, jövő év végén már csak ezekkel lehet majd találkozni. 

Forrás: Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok

Az eddigi figurák és történetek újra gondolva folytatódnak tovább a címkéken, amelyek vizuális keretét maga a Bolyki Pincészet, az emblematikus kőfejtő adja. Visszanyúltak a régi címkék eredeti motívumaihoz is, így látható rajtuk a mókus, a nyúl, a zebra és a többiek.

Forrás: Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok

Megmaradt a hátcímkék elbeszélő stílusa is, amihez szorosan illeszkedik a rajzolt képi világ, az eddig lazábban egymáshoz kötődő címkék azonban most már zártabb egységet alkotnak. Vagyis mindegyik bornak saját története van, de a címkék együtt egy egész sztorit mesélnek el. A sorvezető az Ördöngős Nyúl, amely a pincészeten kalauzol végig: bemutatja a borokat, miközben történeteket mesél.

Forrás: Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok

De a címkék legnagyobb különlegessége talán mégiscsak az, hogy a grafikák összes elemét kézzel rajzolta az illusztrátor.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek