Akár féláron is torkoskodhat február közepén a Balatonon

   

  Az idén is lesz Torkos Csütörtök a balatoni térség éttermeiben és vendéglátóhelyein. Az akcióban résztvevő helyek február 15-én az ételeik árából minimum 30 százalék kedvezményt adnak teljes nyitva tartási idejük alatt - írja oldalán a Balatontipp.hu, amely a tavalyi évhez hasonlóan, a központi akció hiányában maga hirdette meg a Balatoni Torkos Csütörtököt, amit még 2006-ban a Magyar Turizmus Zrt. indított el. 

  Fék Étterem, BalatonakaliForrás: Fék Étterem

  A szervezők abban bíznak, hogy február 15-én a kedvezmény mértéke az éttermek többségénél 50 százalékos lesz és kiterjed az italokra, desszertekre is. Az akcióhoz eddig a Somló-hegyi Tornai Pincészet, a badacsonyi Halászkert Étterem, a révfülöpi Tóth Vendéglő (amely idén két napon is engedi torkoskodni vendégeit ötven százalékos kedvezménnyel), a balatonfűzfői Sirály Vendéglő és a Balatonakalin található Fék Étterem csatlakozott, de a remélhetőleg folyamatosan bővülő listát az alábbi térképen is követhetik:

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!