Világsztárok bukkantak fel a Balatonnál, inkognitóban érkeztek

A Marvel univerzumból is ismert Hangyát megszemélyesítő Paul Rudd amerikai színész a balatonboglári Pavilon olasz étterembe és a szemesi András Büfébe ült be csapatával és színésztársával, a Wednesdayt alakító Jenna Ortegával együtt.

Forrás: sonline.hu

A sonline.hu a cikkében meginterjúvolta az étterem tulajdonosát, aki elmondta, hogy a színész hét munkatársával együtt érkezett egy másik világsztárral, Jenna Ortegával. Utóbbit a Netflix egyik legnagyobb közösségi visszhangot keltő filmjéből, a Wednesday amerikai horrorvígjáték címszerepéből ismerhetjük.

Forrás: sonline.hu

Jelenleg mindketten az A24 stúdió legújabb, Death of a Unicorn című filmjének jeleneteit forgatják a magyar fővárosban, ahova még júliusban érkeztek.

Vincze Attila, a szemesi büfé üzletvezetője elmondta: éppen halat pucolt a gépházban, mikor kollégái szóltak neki, hogy különleges vendégek érkeztek.

"Hamburgert, rántott karfiolt, hekket, friss salátát rendeltek nálunk, és jóízűen elfogyasztották az ételt, majd siettek tovább kerékpárokkal" – mondta el Vincze Attila.

Forrás: sonline.hu

Kovács Vanda szolgálta ki a vendégeket. "Mikor elkészül az étel, akkor bemondjuk a vendég nevét, de nem a sajátjukat használták, inkognitóban voltak, de mindezek ellenére felismertük őket és nagyon kedvesek voltak" – tette hozzá a fiatal lány, akinek sikerült egy szelfit készítenie Paul Ruddal.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek