Ezt a balatoni kempinget választották az ország legjobbjának

A hollandiai székhelyű kempingspecialista ACSI idén először rendezte meg díjátadó ünnepségét, ahol különböző kategóriákban értékelte Európa kempingjeit, közel 50 000 szavazó véleménye alapján. A magyarországi kempingek közül a Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu nyerte el a díjat a „Legjobb Kemping" kategóriában.

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu egy kis részlete felülnézetbőlForrás: balatontourist.hu

 A megmérettetés az egyik legrangosabb díjnak számít jelenleg a kontinens kempinges világában. A kempingezők Európa-szerte adhatták le szavazataikat az ACSI weboldalain. Ezek a webhelyek évente 60 millió oldalmegtekintést regisztrálnak, és mintegy 9700 kempingről kínálnak információkat a látogatóiknak.

A kempingnek saját óriáscsúszdája is vanForrás: balatontourist.hu

"Az ACSI-díj garancia egy felejthetetlen nyaralásra a nyertes kempingben, hiszen maguk a kempingezők adták le rá a szavazatukat" – vélekedett Ramon Van Reine, az ACSI vezérigazgatója, aki hozzá tette még, hogy az ACSI weboldalain külön szűrőt állíthatnak be az érdeklődők a díjnyertes kempingekre.

Ilyen kis apartmanokban lehet megszállni, de természetesen sátrazni is lehetForrás: balatontourist.hu

A magyarországi kempingek közül az ACSI vendégeinek szavazatai alapján tehát a Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu nyerte el a rangos díjat - írja cikkében a veol.hu.

A címlapkép illusztráció, forrása: Day Of Victory Studio / Shutterstock.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek