Szombattól forgalmasabbak lesznek a balatoni kikötők

  Május 15-től újabb települések közötti hajójáratok és sétahajók kapcsolódnak be a menetrendbe. Hétvégente már Balatonboglár-Révfülöp és Balatonföldvár-Tihany útvonalakon is járnak települések közötti hajójáratok, valamint Balatonboglár, Révfülöp és Balatonföldvár kikötőkből már sétahajózási lehetőséggel is várják az utasokat – írja a balatonihajozas.hu.

  Nagy élmény hajóval szelni a legnagyobb tavunkatForrás: Balatoni Hajózási Zrt./Facebook

  Május 15-től 28-ig a Siófok - Balatonfüred - Tihany és a Fonyód - Badacsony útvonalon minden nap indulnak hajók, míg Balatonboglár és Révfülöp valamint Balatonföldvár és Tihany között hétvégén és ünnepnapokon közlekednek a hajók, akárcsak Balatonmáriafürdő, Balatongyörök, Szigliget és Badacsony között.

  Az említett dátumok között naponta indulnak 1 órás sétahajó-járatok Siófokról, Balatonfüredről, Keszthelyről, míg Badacsonyből szombaton, vasárnap és ünnepnapon, Balatonföldvárról szombaton és vasárnap, Balatonboglárról, Révfülöpről és Balatonmáriafürdőről pedig szombatonként vehetjük igénybe a szolgáltatást. Balatonalmádiból csak a pünkösdi hétvégén (szombaton, vasárnap és hétfőn) indulnak hajók. A részleteket és a pontos indulási időpontokat a BAHART menetrendjére kattintva ellenőrizhetik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek