Vasárnap Hévízen és kilenc másik vidéki városban is készülhetnek a táncoslábúak

A 2019-ben hagyományteremtő szándékkal elindított „Nagy Táncválasztón" a gyerekektől a szülőkön át a nagyszülőkig minden korosztály kipróbálhatja a különböző táncstílusokat. A 30 perces táncórákon a résztvevők kiváló tanárok irányítása mellett ismerkedhetnek meg az egyes táncokkal, hogy a későbbiekben minél többen élvezzék ennek a mozgásformának az örömeit. A kezdeményezéshez idén új város, Hévíz is csatlakozott. 

Az egész napos, ingyenes program szeptember 20-án, vasárnap lesz. Hévízen 10 órakor polgármesteri köszöntővel kezdődik az esemény, majd a Festetics György Művelődési Központ Modern Tánctagozata várja a gyermeket és fiatalokat Bogdán Ottilia vezetésével. 11 órától Törekyné Nagy Anna együttese, a Népek Tánca Tánccsoport hívja külföldi táncok megismerésére a szenior látogatókat. 12.30-tól Szabóné Dézsényi Zsuzsanna tart balettkurzust, majd a Rezidance Tánccsoport vezet be a modern tánc rejtelmeibe. Délután az EMotion Tánccsoport társastánc kurzusán vehetnek részt Filák Marek vezetésével, majd Tarjányi Sándor és a Gyenes Néptáncegyüttes zárja a Nagy Táncválasztót.

Pillanatkép az egyik győri táncklub életébőlForrás: fusiondanceontest.com/nagytancvalaszto.hu

Ezen a napon közel 80 táncpedagógus közreműködésével, több mint 40 táncstílus próbálhatnak ki 10 helyszínen. Hévíz mellett Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Kőszegen, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden és Szekszárdon várják a szervezők az érdeklődőket, akik az órákon kívül kerekasztal beszélgetéseken, táncfilm-vetítéseken és táncelőadásokon is részt vehetnek. További részletes információkat a hévízi programról az esemény Facebook oldalán, míg minden vidéki rendezvényről Nagy Táncválasztó weboldalán találnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek