Mesével, zenével és jógával érkezik a Babel Sound Világzenei Fesztivál

Egy jó kis multikulti fesztivál lesz a Balatonnál a jövő héten.

A 9. Babel Sound Világzenei Fesztivál július 15-21. között lesz Balatonbogláron. A kínálatban minden lesz, ami zene, ehhez járul egy adag spiritualitás és egy nagy rakás családi program is. Amellett, hogy nagyon sokféle stílust engednek össze a szervezők, a rendezvény abszolút nemzetközi is. A világ minden tájáról érkeznek az előadók, így a repertoárban szerepel indiai mese, flamenco táncház és magyar népdalok is.

Forrás: Babel Sound/Facebook

A programok már hétfőn elkezdődnek, ezen a napon lép fel többek között a bolgár Merudia és a magyar AZNAP Projekt, mely a fesztivál honlapjának leírása szerint „Dunakanyari néprajztransz keleties vonásokkal, egy kis emszivel és egy csipetnyi jazzmatekkal fűszerezve".

Kedden pedig beindul a dömping. Lesz portugál csempefestés, marokkói teaház, indiai játszóház, olasz nyelvi játékok, mandalafestés. Szerdán pedig pörög tovább a fesztivál gözleme kóstolóval, nemezékszer készítéssel, Bollywood tánc workshoppal, a The Groovin' Pipers és a La Rueda koncertjével.

Csütörtökön jön a spanyol Los Chocolatinos és az argentin La Fanfarria del Capitán, de be lehet majd csatlakozni egy marcipán workshopra, vagy egy hangzó hangszersimogatóra is. És így mennek tovább a programok egészen vasárnapig, sok jógával, örömzenével, mesével és művészetterápiás foglalkozással.

Rengeteg lesz a program, ezért nagyon megéri szétnézni az esemény honlapján, ahol részletes, napi bontásban olvashatnak a különböző fellépőkről, bemutatókról és workshopokról.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek