Újra ünnepi fényekbe borult az ország legnagyobb karácsonyfája

Idén decemberben már harmadjára változtatja az ország legnagyobb karácsonyfájává a Megyeri hidat a Magyar Közút. A híd két pilonja már december 3-tól, azaz advent első vasárnapján zöldbe borult.

Mint írják, a közvilágítást leszámítva a híd összes világító berendezésén, fényforrásán speciális zöld fólia használatával változtatja át a társaság a népszerű hidat, ezzel a híd mindkét pilonját zöldellő, 100 méter magas karácsonyfává varázsolva.

Az ünnep fényét tovább emelve december 17-27. között csúcsdíszt és újdonságként a két pilon középső, üveges részén speciális díszfényeket is alkalmaznak majd, ezzel szó szerint feldíszítve az ünnepekre a monumentális karácsonyfát. 

A szakemberek most is felhívják a figyelmet arra, hogy aki nem csupán a Megyeri-hídon, a fák alatt áthaladva szeretné szemügyre venni az ünnepi díszvilágítást, semmiképpen se álljon meg a leállósávon, mivel azt kizárólag műszaki hiba esetén lehet használni. Aki fotózni szeretne, az ne vezetés közben tegye, hanem a 2-es főút felől közelítse meg a hidat, a pesti hídfő alatti részen keresztül pedig biztonságosan, gyalogosan vagy akár kerékpárral is eljuthat a helyszínre.

A borítókép forrása: Facebook/Megyeri híd

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek