Exkluzív videó: Így ünnepli a karácsonyt Nyári Károly és családja

November 30-án hazánkba érkezett a valódi finn Mikulás, akinek első útja az Aria Hotelbe vezetett, hogy Nyári Károllyal kapcsolja fel a karácsonyi fényeket. Ezt követően a Prima Primissima díjas művész bensőséges karácsonyi koncerttel hangolta a közönséget az ünnepekre.

Nyári Károly egy év után adventi koncerttel tért vissza az Aria Hotel Budapestbe, hogy egy bensőséges koncertélményt nyújtva hangolja a hallgatókat az ünnepekre. Felcsendültek Nyári Károly saját slágerei és a könnyűzene klasszikussá nemesedett, nosztalgikus emlékeket idéző örökzöld melódiái is. Ezúttal lányai, Nyári Aliz és Nyári Edit is felléptek édesapjukkal, majd a koncertet követően, a zongoraművész felkapcsolta a karácsonyi fényeket a hotel ikonikus épületén.

Nyári Károly és lányai ezúttal is elkápráztatták a közönséget.Forrás: Gáll Franciska

Ebben az ünnepélyes pillanatban idén nem más csatlakozott hozzá, mint a valódi Mikulás, vagy ahogy a finnek ismerik, Joulupukki. Nyári Károly azt is elárulta nekünk, hogy hogyan tölti családjával a szentestét, valamint, hogy melyik a kedvenc karácsonyi dala.

 

A különleges koncert mellett a szálloda zeneigazgatója, Magyar Kornél elárulta, hogy a szálloda magas szintű hang- és vetítéstechnikával felszerelt mozitermében az idei évadban is folytatódnak a londoni Royal Opera House-ból az élő opera- és balett közvetítések. Az ünnepek alatt újra vetítik A diótörőt, mely csodálatos, korhű díszleteivel és jelmezeivel a klasszikus balett mű egyik leghagyományosabb, legpazarabb feldolgozása – olvasható a hotel sajtóközleményében.

Az ünnepek alatt újra vetítik A diótörőt a londoni Royal Opera House előadásában.Forrás: Aria Hotel Budapest sajtóközlemény/Alastair Muir

A Royal Ballet előadásában látható műholdas közvetítés felvételét a szálloda december 16. és 30. között tűzte műsorára reggel 11:00 órai kezdettel. A közvetítések alkalmával a nézők színházi látcső nélkül, közelről élvezhetik az előadásokat akár a szállodában elfogyasztott reggelit követően. Bővebb információk és jegyvásárlás az alábbi linkre kattintva lehetséges. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek