Sokak bánatára nem nyit ki idén Eta néni karácsonyi háza

Mi is beszámoltunk róla, hogy az utóbbi években az egész országból csodájára járnak a dabasi, mesebeli háznak, melyet a karácsonyi időszakban a család és a barátok segítenek Eta néninek dekorálni. Az elmúlt évekre visszatekintve ilyenkor már javában zajlik a készülődés Eta néni háza táján, idén azonban a ház kapuja zárva marad. 

A látogatók már megszokhatták, hogy Eta néni dabasi házát az ünnepi időszakban Betlehem, világító rénszarvasok, hóemberek, életnagyságú, táncoló Mikulás és több ezer égő díszíti. Kajdácsi Józsefné, mindenki „Eta nénije" a Facebookon számolt be arról, hogy idén nem szorgoskodik senki, nem jön össze család és a barátok, és a ház körül most csend uralkodik.

A 2023.-as év nem hozott túl sok jót számunkra, ezért úgy döntött a család, hogy ezt a karácsonyt, ezt az ünnepet együtt, egymásra figyelve szeretetben szeretnénk megélni.

Ebben az évben tehát, Eta néni házának kapuja ZÁRVA marad, és a megszokott fénydekoráció sem lesz látható - olvasható a bejegyzésben. 

Arra kérik az érdeklődőket, hogy idén ne látogassanak el a házhoz, és hozzátették, hogy pozitívan és reményekkel teli szívvel tekintenek előre, és hiszik, hogy a jövőben még sok látogatót köszönthet a kis Dabasi porta.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek