Megvan a dátum, mikor érkezik a Mikulás a Vasúttörténeti Parkba

A Mikulás december 4-én, vasárnap látogat el a Vasúttörténeti Parkba, hogy ismét felejthetetlenné tegye a szezonzáró eseményt. A park ünnepi díszben, sok-sok színes programmal vár minden látogatót idén utoljára, hiszen legközelebb csak 2023 tavaszán nyitja meg újra kapuit az érdeklődők előtt.

Vasúttörténeti ParkForrás: https://vasuttortenetipark.hu/

A szezonzáró rendezvényen a gyerkőcök egyik kedvence, az Apacuka zenekar adja majd a talpalávalót, emellett pedig az ünnepi varázslatról Kőhalmi Ferenc interaktív bűvész showműsora gondoskodik majd.

A karácsonyi hangulatot arcfestéssel is fokozhatják, a gyerekek nagy örömére. Ugyanakkor nem maradhat el az adventi kézműves foglalkozás sem, ahol szebbnél szebb karácsonyi díszek és mézeskalácsok készülhetnek. A névadó sztárvendég természetesen idén is a Mikulás lesz, aki manójával együtt várja majd a gyermekeket. A családok körében méltán népszerű, autentikusan berendezett Mikulás-szobában pedig fotókkal is megörökíthető a karácsonyi élmény.

A belépőjegy ára 4.500 forint/fő. Gyermekjegy esetében a belépőjegy ára tartalmazza a Mikulás csomagot, illetve mind felnőtt, mind gyermek esetében a korlátlan kerti vasutazást is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek