Egy Katalin hercegné számára fontos helyen készült el a család karácsonyi képeslapja

Cambridge hercege és hercegnéje egy jordániai látogatás alkalmával készült családi fényképet választott hivatalos karácsonyi üdvözlőlapjának.

A Kensington Palota tette közzé az új fotót, ami idén egy korábbi utazás alkalmáva készültForrás: AFP/Handout

Vilmos és Katalin a három gyermekük, a 8 éves György herceg, a 6 esztendős Sarolta hercegnő és a 3 éves Lajos herceg társaságában látható a sivatagi környezetben.

A kép idén készült, de korábban, amikor a család éppen Jordániában tartózkodott. Ez az ország azért foglal el különleges helyet Katalin szívében, mivel a gyermekkorának egy részét ebben az országban töltötte, miközben édesapja a British Airlinesnál dolgozott. Egészen pontosan két évig élt a közel-keleti országban, és ott járt óvodába is.

A fotót néhány nappal azután hozták nyilvánosságra, hogy Cambridge hercegnője házigazdája volt a Together at Christmas Carol (Együtt a karácsonyi éneken) elnevezésű istentiszteletnek a Westminster Apátságban. A királyi család és a Middleton család több tagja is részt vett az eseményen, hogy támogassák a hercegnőt. A zenés istentisztelet szenteste kerül adásba – írta a Royal Central.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek