Illatos és fénylő rondapulcsival állt elő az óriás rágógumi forgalmazó

Hála az égnek, ma már itthon is lehet kapni "rondapulcsikat", amikkel az év ünneplős időszaka még derűsebbé válik, de mivel a nemzeti rondapulcsi napot Amerikában és Kanadában ünneplik elsősorban, ezért itt készülnek a legdurvább szettek a világon. 

Forrás: ©orbitgum / Facebook.com

Most az Orbit rágógumi és cukokra gyártó cég állt be a sorba, és az amerikai megszállottak számára elkészítette az elmúlt évek legfényesebb, giccsesebb és mentolosabb karácsonyi pulcsi szettjét. Sajnos Magyarországra nem rendelhető a csodapulcsi, de olyan orbitálisan szemet szúró, hogy muszáj megmutatni. 

Az egy méretben kapható, páros felsőrész elülső oldalán hópelyhek és fenyőfák, illetve az üde lehelethez kapcsolható, vigyorgó száj motívuma kapott helyet. Ahogy a kampány uglysweaterfreshbreath.com oldalán írták, az Orbit felirat és a száj flitteres része ide-oda simogatható, a pulcsira csiptetett színes égősor pedig a pulcsi ujjában lévő kapcsolóval ki- és bekapcsolható. 

De ami a legjobb, hogy a pulcsi mentol illatú, jár hozzá egy - a felső közepére csatolható - rágógumi adagoló és egy mű fagyöngyágacska, amit a fejünk búbjára kell erősíteni. Ezt az oldalon nem írták, de az amerikai filmekből már régóta tudjuk, hogy a fagyöngy alatti csókolózás örök szerelmet ígér, de nem mindig egyszerű összehözni. Ezzel a pulcsiszettel azonban egycsapásra megoldódik a probléma, mert a fagyöngy megy velünk együtt a kiszemelt párunk irányába. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek