Tündérország igenis létezik és Máltán kell majd keresni!

Tündérország, vagyis Fairyland - Santa's City 2019-ben nyitotta meg először a kapuit, és már az első alkalommal sok kis és nagy vendéget fogadott. De az elkövetkező évben a vallettai Mikulás-falvának is búcsúznia kellett. Ezért a szervezők még jobban igyekeztek, hogy idén újra fényben fürüdjön a Triton tér. 

Forrás: visitmalta.com

Shakin' Stevens nem is írhatta volna le jobban a karácsonyt, mint a klasszikus dalban, amely december folyamán szerte a világban dübörög a hangszórókból. Ugyanezt az érzést élhetik át idén a helyiek és a turisták Máltán, mert Tündérország, azaz Fairyland – Santa's City 2022. december 3. és 2022. január 2. között visszatér Vallettába!

A 2019-es első alkalmat követően Tündérország pontosan olyan lesz, mint amire bárki számíthat, mivel Málta fővárosának bejárata a Mikulás-falvának eredeti adaptációjává változik, és mindezt úgy alakítják ki, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a gyerekeknek és azoknak, akik szívükben még gyerekek!

Az olyan látványosságok, mint például Rudolf óriáskereke, vagy a forró italokkal hívogató Műjégpálya, december 3-tól 2022. január 2-ig várják majd a látogatókat. És persze a Mikulás is tiszteletét teszi a faluban - olvasható a Visitmalta.com oldalon.

Az, hogy a Tündérországot ismét meg tudják rendezni a városban, azt sugallja, hogy Málta egy újabb lépést tett a normális élet felé vezető uton, és lehetőséget tud biztosítani a helyi és látogatóba érkező családoknak is az ünnepi szórakozásra – mondta Clayton Bartolo turisztikai és fogyasztóvédelmi miniszter.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek