Karácsonykor sem hagyják cirkusz nélkül a rajongókat

A Magyar Nemzeti Cirkusz karácsonyi ajándéka idén nem más, mint hogy élőben láthatják a Facebookon vetítve a társaság 2020-as műsorát, amelyet a szokásos turnék helyett eddig csak Balatonlellén és a Dunántúlon láthatott a közönség. Azonban úgy érzik, ezt mindenkinek látnia kell, így december 25-én és 26-án este 19 órától két bejgli között figyeljék a Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldalát, hogy ne maradjanak le az élő közvetítésről!

Forrás: Magyar Nemzeti Cirkusz/Facebook

December 25-én 19 órától láthatják többek között Merrylu Richter lovas posta számát, Sara Berousek kutyarevüjét Csehországból, Stevie Caveagnát és láthatatlan labdáját, illetve egy látványos és különleges levegő produkciót a Duo Exxtremtől. Robert Stipka és az Osztrák Nemzeti Cirkusz tehenei ia fellépnek, Juan Pablo Martinez tempózsonglőr egyenesen Mexikóból érkezett, de Merrylu és ifj. Richter József Balett a lóháton című produkciója is megtekinthető.

A Balett lóháton című produkciót is láthatják az online közvetítés alkalmávalForrás: magyarnemzeticirkusz.hu

December 26-án 19 órától Crazy Wilson őrületes Halálkerék számát nézhetik végig, Stevie Caveagna bohóctréfáival és diaboló produkciójával szórakoztatja a közönséget. A világ legjobb drótkötél művésze, Li Wei is fellép, ifj. Richter József a lovak szabadidomítását mutatja be, a Romero's Riders tagjai pedig egyszerre öten tartózkodnak majd a Halálgömbben. És persze a finálé sem maradhat majd el – olvasható az esemény Facebook-oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek