Kaliforniában már autókban ülve is ünnepelhetik a karácsonyt

A karácsonyi varázslatot meg kell őrizni. Ezt megerősíti az a tény, hogy bár a karácsonyi vásárokat törölték, sok város világszerte mégis úgy döntött, hogy az utcákat és a városrészeket hihetetlenül látványos fényinstallációkkal díszíti fel. Korábban beszámoltunk arról, hogy a bajorországi Landshutban autós karácsonyi vásárt tartanak, illetve Máltán egy kézműves faluban, Ta' Qali-ban, interaktív koncertek és kézműves piac várja a négykeréken érkező érdeklődőket. Vannak, akik még ennél is többet tettek, garantálva az egyedülálló élményt: megszületett a Holidays In Your Car Drive, ami egy utazást biztosít a karácsony fantasztikus és varázslatos világába.

Ahogy behajtanak, elkezdődik a varázslatForrás: Concerts In Your Car/Facebook

Több mint egymillió színes lámpa fogadja azokat az autókat, amelyek átlépik a park küszöbét, és rögtön egy színház közepén találják magukat mindenféle koncert és előadás közepette. Két helyen érhető el a karácsonyi világ varázslatos és példátlan változata. Az egyik a már jól ismert tengerparti üdülőhely, Del Mar, Kaliforniában, a másik Ventura beach közelében, félúton Los Angeles és Santa Barbara között. Amint belépnek ebbe a mesés világba, megkezdődik a varázslat.

Az egész családot hangulatba hozzákForrás: Concerts In Your Car/Facebook

A belépés idejétől függően számos, különböző előadáson vehetnek részt az odalátogatók: a hagyományos musicalektől, például a Diótörőtől az interaktív műsorokig, amelyek Rudolf, a rénszarvas és a Mikulás segítőinek kalandjait mesélik el. Az úton egymást követik a bemutatók az egész kocsiban ülő társaságot szórakoztatva.

A díszlet tényleg pazar lettForrás: Concerts In Your Car/Facebook

A főszereplők maguk a manók, akik minden megtett kilométernél felfedezhető meglepetésekkel, énekkekkel és tánccal várják a látogatókat. Valószínűleg az autós mozi ihlette a Holidays In Your Car Drive ötletét, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek teljes biztonságban éljék át a karácsony varázsát – írja a siviaggia.it.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek