Adventi szöszmötölésre várnak jelentkezőket egy hétvégi workshopon

  Ahogy írják a honlapjukon, az Articsóka Stúdióban már hagyománnyá vált az adventi koszorú készítés, de idén egy kicsit változtatni kellett a megszokottakon. A jelenlegi járványhelyzet miatt kurzusaikat limitált létszámmal, maximum 8 fővel tartják meg, a vendégek pedig két fős asztaloknál dolgoznak majd. 

  Forrás: Hombre / Unsplash

  Az adventi szöszmötölés november 28-án, szombaton 15.00-18.00 között, illetve november 29-én, vasárnap 9.30 és 12.30 között lesz. A workshopok hossza 3 óra, az áruk pedig 11.500 forint mely tartalmazza a koszorúalapot, a Nobilis fenyőágakat, gyertyákat, szalagokat, raffiákat, szárított virágokat és rengeteg apró kis díszecskét, amiket nekünk tetszően felhasználhatunk.

  Bár az időpontok közel vannak, a workshopokra még lehet jelentkezni az Articsokastudio.hu oldalon keresztül, ahol megtalálják mindkét nap programjainak részletes leírását és a jelentkezési lapot is. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!