Hallgassa élőben a legendás olasz tenor különleges karácsonyi koncertjét

Andrea Bocelli lesz a főszereplője a "Believe in Christmas" (Higyjünk a karácsonyban) című, élő koncertnek, melyet Franco Dragone rendez a pármai Teatro Regióban. A december 12-i fellépést online közvetítik világszerte, a műsort 360 fokos szögben és számos kamerával fogják rögzíteni, hogy a nézők úgy érezhessék, ők is ott vannak az énekes és a zenészek mellett. A koncerten ráadásul Virginia, Andrea Bocelli lánya is részt vesz, aki már az esemény beharangozó filmjében is szerepet vállalt.

Andrea Bocellit kiváló zenekar és sok vendég kíséri majd. A koreográfiákat Tiziana Pagliarulo, míg a festői beállításokat Filippo Baracchi közreműködésével hozzák létre. A koncertre a félsziget egyik legrangosabb színházában, a parmai Teatro Regióban kerül sor, amely az egyetlen olyan nemzeti színpad, amely otthont ad a nagy Giuseppe Verdinek szentelt, világszerte ismert fesztiválnak. A "Believe", Andrea Bocelli legújabb, novemberben megjelent albuma, amelyről szintén elhangzanak majd dalok a koncerten.

Andrea Bocelli és lánya, a 8 éves VirginiaForrás: Meschina/Andrea Bocelli/Facebook

A lemez intim és szemlélődő dalok gyűjteménye, amelyek az évek során inspirálták az énekest, és olyan dallamok csendülnek fel, amelyek meghatározták a Toszkánában töltött gyermekkorát és serdülőkorát. Az albumon található még egy eddig kiadatlan szám is Ennio Morriconétól, egy új és eredeti Ave Maria, amelyet maga Bocelli komponált, valamint duettek a 27 Grammy-díjjal jutalmazott Alison Krauss-szal és Cecilia Bartolival, aki szintén Grammy-díjas, és 10 millió lemezt adott el világszerte – írja a tg24.sky.it.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek