Siófokon nem marad el a karácsonyi hangulat

  Mint Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere Facebook-oldalán hírül adta, szeretnének karácsonyi hangulatot teremteni a városban, de a vírus okán rendhagyó módokon. A járványhelyzet alakulásához igazodva változhat a jogszabályi környezet, ami aztán felülírhatja a terveket, de a jelen állás szerint az immár hagyományos karácsonyi vásárt idén is megtartják.

  Forrás: Sabrina Ripke/pixabay.com

  Maximalizálják viszont az árusítóhelyek számát a távolságtartási szempontokra figyelemmel, árusítási lehetőséget elsősorban a helyi, siófoki vállalkozásoknak igyekeznek biztosítani. A területre érvényes járványügyi intézkedéseket közzéteszik és az árusokkal is együttműködve fogják betartatni.

  Az egyesületek is megtarthatják szintén hagyományos jótékonysági vásárukat a helykapacitás függvényében, de színpadot nem állítanak fel, a műsoros tömegrendezvényeket idén mellőzik.

  Az önkormányzat hozzájárul a hajóállomásnál található, szabadtéri műjégpálya megnyitásához szintén szigorú egészségvédelmi intézkedések mellett.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!