A Mikulás Expressz idén is adventi hangulatba repíti utasait

Idén sem maradhat el az adventi időszak kedvenc családi programja, a Mikulás Expressz! Tekintettel a jelenlegi helyzetre, az ünneplés biztonságos keretek között zajlik majd a szabadtéren a Vasúttörténeti Parkban, minden eddiginél több programmal és meglepetéssel. December elején az advent hangulatával nyitja meg kapuit a Park a Mikulás fogadására, bűvész előadással, játékokkal, kerti vasúttal és egy négyméteres hógömbbel – olvasható a Vasúttörténeti Park weboldalán.

Hamarosan ismét kigördül a Nyugatiból a feldíszített Mikulás ExpresszForrás: vasuttortenetipark.hu

A  program idén is a Nyugati pályaudvaron veszi kezdetét és onnan folytatódik a varázslatos utazás. December 4-5-6-án minden nap két alkalommal repítik utasaikat a vonatok a hamisítatlan adventi hangulatba, ahol megelevenednek a gyermekek álmai. Mindenkinek meglepetéssel kedveskednek a program elmaradhatatlan szereplői, a Mikulás és az ő manói, valamint végig üzemelni fog a kerti vasút is, amit bárki kedvére kipróbálhat. A nagyközönséget december 5-én, szombaton és december 6-án, vasárnap várja a Vasúttörténeti Park, a december 4-i, pénteki napon pedig óvodai és iskolai csoportok érkeznek majd.

Idén is próbára teszi a képzeletet Kőhalmi Ferenc zenés, interaktív bűvész show-ja, emellett a gyermekek megcsodálhatják a négy méter átmérőjű Mesés Hógömböt is.

Nem csak hó, de jég is lesz a programban, hiszen egy korcsolyapálya is a látogatók rendelkezésére áll, melyen bármikor suhanhatnak néhány kört a gyerekek a szüleikkel. Nem maradhat ki a sorból az arcfestés sem, és persze az ügyességi játékok, népi köntösbe csomagolva: lovaglás fából készült rénszarvason, kosaras fakörhinta vagy akár a sajtlabirintus névre hallgató retró játék.

Forrás: vasuttortenetipark.hu

„A Mikulás Expressz minden évben igazán örömteli esemény számunkra, de idén még inkább különleges, hiszen ezzel a családi programmal és a sok meglepetéssel talán kicsit könnyebbé tehetjük az idei viszontagságos időszakot. Bízom benne, hogy idén is sok családot láthatunk vendégül, és ismét felejthetetlen élményeket adhatunk a gyerekeknek!" – mondta Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője. Jegyek már online kaphatók 4990 forintért a Vasúttörténeti Park  webshopjában.

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek