Óriás karácsonyfa és ünnepi vásár várja a látogatókat Sopronban

Kirakodóvásárral, óriás karácsonyfával, forró italokkal és szórakoztató műsorokkal várják a látogatókat Sopron Várkerületén az ünnepi időszakban. December 7-én jótékonysági futást is szerveznek.

Mint minden évben, idén is karácsonyi fények ragyogják be Sopron belvárosát az adventi időszakban.

Sok finomság várja a látogatókat a vásárbanForrás: silviarita/Pixabay

A városban egy színpadot is felállítanak, amelyen az óvódásoktól kezdve, a feltörekvő tehetségeken át, a neves együttesekig, számos előadás helyet kap. Fellép többek között a Boka színház, a Brass Line és Molnár Anikó színművész, a Radler Swing és Balázs Fecó is - írja a Cyberpress.hu.

A látogatókat a Fő téren felállított óriás fenyőfa, betlehem és színes adventi kalendárium fogadja. Vasárnaponként a hatalmas adventi koszorúé lesz a főszerep, amelyen ünnepélyes keretek között gyújtják meg a gyertyákat.

Akár egy forró teára is érdemes megállni az óvárosban, ugyanis az egyik alkalmi stand tele lesz különleges teafinomságokkal, de forralt bor, puncs és gyermekpuncs is kapható lesz. A Várkerületre az ország számos tájáról érkező kézművesei érkeznek, akik egyedi, kézzel készült termékeket árulnak. A soproni ünnepi programok ezen a héten, pontosabban november 29-én, pénteken kezdődnek. A részletes programért kattintson ide.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek