A Mi a manó? című film inspirálta a karácsonyi hotelszobát

  Nagyon hamar karácsonyi hangulatba kerül az, aki az Elf, avagy magyar címén Mi a manó témájú hotelszobába jelentkezik be New Yorkban. Az angolszász nyelvterületen szinte ikonikus családi mozi egy karácsonyi manó, azaz elf történetét meséli el.

  A kép illusztrációForrás: SMSka/Shutterstock

  A Club Wyndham's hotel nem alakítja át az össze szobáját, csupán egyetlen egyet, az viszont tömve lesz az ünnep kellékeivel. A szobában, vagy inkább lakosztályban lesz egy hatalmas karácsonyfa, rengeteg papír hópehely, díszek, girlandok, színes papírba csomagolt díszdobozok, és persze mindehhez szól majd a karácsonyi zene is.

  A szobához extraként jár egy masszázs és néhány játék is a fa alatt. Mivel a lakosztálynak saját konyhája is van, azt megpakolják ünnepi finomságokkal, többek között rengeteg édességgel és juharsziruppal, hogy a rajongók elkészíthessék a filmben szereplő manó kedvenc ételét, vagy inkább édességét.

  A lakosztály bérlői kapnak négy jegyet az Empire State Buildingbe, illetve a Rockefeller Center jégpályájára is, hogy így legyen még teljesebb az ünnepi élmény. A különleges szobát november 25-től lehet lefoglalni a december 2. és 26. közötti időszakra a hotel honlapján, írja a Travel+ Leisure.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!