A Mi a manó? című film inspirálta a karácsonyi hotelszobát

Nagyon hamar karácsonyi hangulatba kerül az, aki az Elf, avagy magyar címén Mi a manó témájú hotelszobába jelentkezik be New Yorkban. Az angolszász nyelvterületen szinte ikonikus családi mozi egy karácsonyi manó, azaz elf történetét meséli el.

A kép illusztrációForrás: SMSka/Shutterstock

A Club Wyndham's hotel nem alakítja át az össze szobáját, csupán egyetlen egyet, az viszont tömve lesz az ünnep kellékeivel. A szobában, vagy inkább lakosztályban lesz egy hatalmas karácsonyfa, rengeteg papír hópehely, díszek, girlandok, színes papírba csomagolt díszdobozok, és persze mindehhez szól majd a karácsonyi zene is.

A szobához extraként jár egy masszázs és néhány játék is a fa alatt. Mivel a lakosztálynak saját konyhája is van, azt megpakolják ünnepi finomságokkal, többek között rengeteg édességgel és juharsziruppal, hogy a rajongók elkészíthessék a filmben szereplő manó kedvenc ételét, vagy inkább édességét.

A lakosztály bérlői kapnak négy jegyet az Empire State Buildingbe, illetve a Rockefeller Center jégpályájára is, hogy így legyen még teljesebb az ünnepi élmény. A különleges szobát november 25-től lehet lefoglalni a december 2. és 26. közötti időszakra a hotel honlapján, írja a Travel+ Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek