Látott már ehető karácsonyfát? Már ilyen is létezik

  Karácsony előtt sokakban felmerül a kérdés, hogy mű- vagy igazi fenyő kerüljön a lakásba, de azon talán még kevesen gondolkodtak el, hogy ehető legyen-e a család karácsonyfája. Egy brit ötletgazda erre is talált megoldást.

  Egy brit vállalat rozmaringbokorból alkotta meg az első, ehető karácsonyfát. Angliában már vásárolhatunk is a termékből, de itthon sem lehetetlen megvalósítani.

  Mit szólna egy rozmaring karácsonyfához?Forrás: shutterstock / Készítette: VICUSCHKA

  Ez a „fa" valójában egy bokor rozmaring cserépben, ami nemcsak a hangulatot, de még a karácsonyi menüt is ünnepélyesebbé teheti. A körülbelül 30 centiméter magas bokor ráadásul finom illatot varázsol a konyhába vagy a nappaliba.

  "Tudjuk, hogy ügyfeleink lelkes kertészek és főzni is szeretnek. Így ez tökéletes kombinációt jelent számukra. A rozmaringfa leveleit fel lehet használni az ételek ízesítésére az ünnepek alatt, és persze karácsony után is. Így nem megy kárba" – mondta Allison Burdett, az angol vállalat egyik beszerzője.

  Bár elég kicsi karácsonyfának, mégis tökéletes választás azoknak, akik nem szeretik, ha a talpukba áll egy-egy tűlevél – írja az Origo.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!