Színes hópelyhek lepik be Szekszárd falait

A szekszárdi Béla király téren igazi karácsonyváró hangulat fogadja a látogatókat december 2. és 23. között. A családokat egyebek mellett színpadi produkciókkal, ünnepi fényfestéssel és szalmalabirintussal várják.

Szekszárd, karácsonyi fényfestésForrás: facebook /Babits Mihály Kulturális Központ‎ Szekszárdi Advent 2018.

Idén sok programot szerveznek a gyerekeknek is. A nagy ünnepi kavalkádban lesz adventi kalendárium, megnézhetjük a betlehemet, és még cukorkaágyút is láthatunk. A vásárban kézművesek, kirakodó árusok kínálják a karácsonyi portékákat - fajátékokat, karácsonyi játékokat, dísztárgyakat, kerámiákat -, és ünnepi finomságokból sem lesz hiány. Emellett minden vasárnap fényfestést tartanak karácsonyi animációkkal, melyeket a Polgármesteri Hivatal homlokzatára vetítenek ki.

A gyerekeknek idén is megrendezik a már hagyományossá vált Karácsonyi Kincsesházat, a két ünnep között pedig játszótérré alakul a Babits Mihály Kulturális Központ, ahol téli játszóházzal, kölyök szilveszterrel, délelőtti matiné vetítésekkel várják a gyerekes családokat – írja a Kadarka.net. Mindemellett előadásokat és koncerteket is tartanak majd. Az év a már hagyományos Retro Party-val és tűzijátékkal zárul a Béla király téren.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek