Életre kelnek Budapest falai a hétvégén

  Különleges programmal ünneplik a főváros 145. születésnapját, egyedi, kézzel rajzolt animációs fényfestéssel jelenítik meg Magyarország történelmét a Deák téri Városháza parkban, az Evangélikus templom falán.

  Megelevenedik a történelem BudapestenForrás: shutterstock / Készítette: Iakov Filimonov

  A belvárosi karácsonyi vásár forgatagában mindig öröm elmerülni, a sülő finomságok és a forralt bor illata, a szebbnél szebb kézműves portékák sora bárkit ünnepi hangulatba hoz. Idén azonban még az eddigieknél is varázslatosabb élményben lehet részük a látogatóknak – írja az Origo. 

  Az első adventi vasárnapon, december 2-án ugyanis egész este egyedi, kézzel rajzolt animációs fényfestést láthatunk, ami az idén 145 éves Budapest születésnapi ajándéka, és nem csupán a látványt tekintve lesz egyedülálló. Ismeretterjesztő célokat is szolgál, hiszen a képek a római kortól egészen napjainkig repítenek el bennünket. A program 17:15-kor kezdődik, és egészen 22:00-ig tart. A vetítést félóránként ismétlik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!