Már érezni a karácsony illatát a Vörösmarty téren

  Mától január elsejéig várja a látogatókat az idén 20 éves Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren hagyományos Kárpát-medencei gasztronómiai kínálattal, ünnepi kulturális programokkal és iparművészeti kézműves termékekkel.

  Budapesti Adventi és Karácsonyi VásárForrás: facebook / Budapest Christmas Fair‎

  Budapest már csillog-villog a karácsonyi díszektől és a forró bor illata sem kerül el bennünket, ha a Vörösmarty Téren sétálunk végig. Az ünnepi forgatagot évek óta Európa legjobb karácsonyi vásárai között tartják számon, amely köszönhető a különleges adottságú térnek, a színvonalas programoknak és portékáknak, valamint a gasztronómiai ínyencségeknek – írja az MTI.

  A színpadon ünnepi programokkal készülnek, a Hütte irodalmi és a gasztronómia találkozások színtere lesz, de lesz fényfestés a Gerbaudnál és számos gyerekfoglalkozást is szerveznek. Ahogy tavaly, úgy idén is 800 ezer látogatót várnak a vásárra, és mintegy 120 kézműves termékei közül válogathatjuk ki a karácsonyi ajándékokat. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!