Már csak két nap és újra útnak indul a Mikulásvonat

Azok a gyerekek, akik 15 éve először utaztak a kivilágított Mikulásvonaton, ma már tinédzserek. A rendezvénysorozat állandó stábja pedig több mint 100 fősre nőtt. De a 2018. november 22-én induló Diósgyőri Mikulásvonat továbbra is ugyanolyan lelkesedéssel vág bele a téli munkába, mint annak idején.

Forrás: mikulasvonat.hu

Aki most gondolkodik egy karácsonyi lillafüredi vonatozáson, azt a zsémbes Grincs története, a nagy Ho-ho-ho horgász téli kalandja és Aranyhaj esküvőjének vendégserege várja majda a Mesebirodalomban. És persze Télapó társaságában a manók és a pingvinek is - olvasható a  a Mikulasvonat.hu oldalon.

Forrás: mikulasvonat.hu

A Nívó-díjjal elismert rendezvény szervezői ebben az évben már profi szakembereket is felkértek a színház világából, hogy még élvezetesebbek legyenek az előadások forgatókönyvei, a helyszínek díszletei és a megálmodott jelmezek. Az így megálmodott 75 perces interaktív szabadtéri mesejáték karácsonyi díszletek között, a miskolci óvodások és általános iskolások által feldíszített parkban kezdődik.

Forrás: mikulasvonat.hu

A Mikulásvonat november 22-től december 16-ig közlekedik minden nap 4 alkalommal. A vonatok indulási időpontjai: 9:00 óra 11:35, 14:10 és 16:45. Minden vonat hat kívül-belül feldíszített, kivilágított, zárt és fűtött kocsival közlekedik, melyek közül négyben 54 ülő- és 6 állóhely található, a két kisebb kocsi 30, illetve 14 ülőhelyes. A Lillafüredi Állami Erdei Kisvasút a LÁEV kisvasút végállomásról indul és a lillafüredi "Mesebirodalom" kapujában áll meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek