Sisi magyar karácsonyainak hangulatát élheti át a Várkert Bazárban

  Sisi, a világ legszebb uralkodónőjének magyar karácsonyait idézheti fel advent vasárnapjain a budapesti Várkert Bazárban. A nosztalgikus séta, Sisi életének ünnepi hangulatát kelti életre a résztvevőkben, továbbá a túra során megismerhetik a hazai neoreneszánsz építészet egyik legszebb alkotásának, az Ybl Miklós által tervezett Várkert Bazárnak múltját és jelenét is.

  Erzsébet királynéForrás: wikipédia / Készítette: Emil Rabending

  A sétát advent vasárnapjain, azaz december 2-án, 9-én, 16-án és 23-án szervezik meg három különböző időpontban - írják az esemény facebook oldalán. A bejegyzésből az is kiderült, hogy a vendégek az épület azon részeit is bejárhatják, amelyek a nagyközönség számára más napokon nem, vagy csak részben látogathatóak. Ráadásul a szakképzett idegenvezetők ritkán hallott történetekkel teszik még érdekesebbé a túrát. Érdekességeket mesélnek a Várkert Bazár múltjáról és jelenéről, a Testőrpalotáról, a Neoreneszánsz kertről és a Déli palotáról is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!