Jégbe fagyott mesevilággá alakítják át a Müpa Sátrat

December 2-án ismét megnyitja kapuit a Müpa Kultúr Kültér, hogy fényeivel, korcsolyapályájával és különleges téli programjaival hozzájáruljon az ünnepre hangolódáshoz. A Müpa Sátorban többek közt a Recirquel csak itt látható új produkciója várja a közönséget: a világhírű újcirkusz társulat egy varázslatos téli mesét kelt majd életre.

A Recirquel Újcirkusz Társulat jégbe fagyott mesevilágba hívja a közönségetForrás: Müpa Kultúr Kültér / Recirquel Újcirkusz Társulat

A Müpa Sátrat különleges díszlettel rendezik be, hogy egy valósághű, csillogó jégbe fagyott mesevilágot teremtsenek, ahol a nézők is a mesében érzik magukat. Maga a történet a szeretet és meghittség megtalálására hívja fel a figyelmet: arról szól, hogy a Kristály-világ úrnője hitét vesztette az emberi érzelmekben, ezért befagyasztja a világot, és kristályfényű jeges falak közé zárkózik. A nézők és a fellépő művészek együtt keresik a szeretet melegségét, a fény reményét, és keltik életre a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképeket ebben a lenyűgöző illúziókkal és mutatványokkal teli térben - olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

A hagyományostól eltérő, kör alakú játéktérről eltűnnek a székek, így annak minden szeglete – és vele együtt a közönség is – a produkció szerves részévé válik. Az izgalmakat tovább fokozza, hogy minden eddiginél közelebb, sokszor egy karnyújtásnyira suhannak el az artisták a nézők feje felett.

A Kristály című előadás december 8. és 31. között naponta kétszer, összesen 16 alkalommal látható majd a Müpa Sátorban. A Recirquel előadása mellett jazz- és könnyűzenei koncertek, hétvégente pedig családi- és ifjúsági kínálnak majd felejthetetlen élményeket minden korosztálynak. A programokon túl december 2-től minden nap – hétköznap 14:00-20:00 óra között, hétvégén 10:00- 20:00-ig – ingyenes jégpálya és téli hüttehangulatú büfékínálat várja a látogatókat. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek