Ünnepi fényvillamosok indulnak Szegeden

  Csak néhány órája adtunk hírt a szegedi belvárosában készülődő karácsonyi hangulatról, és most az is kiderült, hogy az óriáskeréken, és a hatalmas szalmalabirintuson kívül más érdekesség is készülődik a városban. Karácsonyi motívumokkal díszítik fel a villamosokat, amelyek nemsokára ünnepi fénypompában térnek vissza az utakra.

  Így néz ki az ünnepi fényvillamosForrás: szeged.hu

  A szeged.hu tegnap számolt be róla, hogy két hét alatt sikerült ünnepi díszbe öltöztetni a szegedi villamosokat, ami azt jelenti, hogy november 23-tól karácsonyi járgánnyal utazhatjuk be a várost. A 204-es Kotorról elnevezett csuklós Tatrát és a 105-ös Pesát is feldíszítették, de valószínű, hogy az elsőként említett szerelvény lesz az utasok fő kedvence, ugyanis nem csupán ledcsíkokat, hanem különböző karácsonyi figurákat is kapott.

  Indulásra kész a szegedi fényvillamosForrás: szeged.hu

  Közel nyolcvan méternyi fénytömlőt szereltek rá, ezekből formáztak fenyőfát, rénszarvast, mikulást a szánjával, valamint hullócsillagokat.   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!