Gyorséttermet nyitna fedélzetén kapható menüjére egy fapados légitársaság

A fapados AirAsia légitársaság főnöke szerint annyira jó a járataikon felszolgált étel minősége, hogy az akár egy étteremben is megállná a helyét.

Mivel a levegőben utazók elégedettek, valószínűleg a földön járók is azok lesznek, gondolta a cég, és bele is vágott az ötletbe, írja az Independent. Nem is tolták túl a dolgot, elsőre gyorsétteremben gondolkodnak, melynek a neve Santan lesz. Az elnevezés maláj nyelven kókusztejet jelent, és egyben ez a neve a járatokon 2015 óta felszolgált népszerű menünek is. Az elnevezés nem véletlen, mivel az alapanyag a délkelet-ázsiai konyha egyik kedvelt alapanyaga.

A kép illusztrációForrás: Aureliy/Shutterstock

A Santan az egyik legváltozatosabb a légitársaságok menüi közül; van benne többek között egy nasi lemak nevű indonéz rizsétel, teriyaki csirke és tofu is. Maga a társaság is úgy reklámozza ételeit, mint „egy ínycsiklandó kulináris élmény az égen".

Egyelőre nem lehet tudni, hogy hol lesz majd az étterem, de több mint valószínű, hogy Malajziában nyitják meg, ahol a légitársaság székhelye is van.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek