Karácsonyi mozifilmek a fellegekben

Egy kis rásegítés mindazoknak, akik a karácsony közeledtével az ünnepi időszak minden pillanatát ki akarják élvezi. Az Emirates légitársaság Dubajba, és az onnan Ausztráliába, Új-Zélandra és Dél-Afrikába tartó egyes járatain egész decemberben karácsonyi menüt szolgálnak fel az utasoknak, áll a légitársaság közleményében.

Nemcsak a menü, a filmek is ünnepiek lesznekForrás: Emirates

A menü az Economy osztályon pulykatekercs és krumplipüré, valamint sült bécsi csirkemell zöldborsóval, bébi répával és áfony jus lié-vel. A desszert csoki rénszarvassal díszített tejcsoki mousse, áfonyás kompóttal. A First és a Business osztályon sárgabarackkal töltött sült pulykamellet szolgálnak fel steak burgonyával, krémes kelbimbóval, pulyka bacon-nel és áfonya jus lié-vel.

A desszert is abszolút ínycsiklandó: karácsonyi fatörzs torta, mézeskalács, csokoládé csillagok, esetleg fehér fondanttal borított, angolkrémes mentalevéllel díszített csokoládés menta gömbök. A gyerekek hóember alakú pillecukrot kapnak, az extra lazításra vágyóknak Santa's Spice Amarula koktélt és forró csokit kínálnak.

Egy forró csokit?Forrás: Emirates

És persze ott vannak még a karácsonyi filmek. Csupa régi és modern klasszikust vetítenek le; többek között látható lesz Az élet csodaszép, a Polár Expressz, az Igazából szerelem, és a Reszkessetek betörők is. És egy apró ráadás Bell, a vörösbegy névre hallgató játékfigura - mely szintén decemberben lesz a gyerekek útitársa a járatokon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek