Spanyol tengerparti üdülőhely és német nagyváros vált most elérhetővé fapadossal Budapestről

A Wizz Air elindította két legújabb járatát Budapestről. Az utazni vágyók június 1-től Stuttgartba, június 3-tól pedig közvetlenül Valenciába is repülhetnek. A járatokra a jegyek a légitársaság weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül elérhetők - tudtuk meg a diszkont légifuvarozó szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből.

Homokos tengerpart és gyönyörű történelmi épületek: mindkettőt megtalálod ValenciábanForrás: Shutterstock/Karnavall22

Valencia, amely jövőre az Európa Zöld Fővárosa megtisztelő címet viseli majd, tökéletes nyári úti cél mindazok számára, akik kulturális élményekre vágynak, és azoknak is, akik inkább a pihenést és kikapcsolódást preferálják. A spanyol nagyvárost pezsgő kulturális élet és lélegzetelállító modern építészeti remekművek jellemzik. Emellett hatalmas, homokos tengerpartok és fantasztikus gasztronómiai élmények teszik teljessé a vakációt.

Baden-Württemberg tartomány fővárosa, Stuttgart, számos népszerű látnivalónak ad otthont. A középkorból fennmaradó műemlékei és hatalmas zöldfelületei mellett a méltán világhírű Állat- és Növénykertje is mesés programlehetőség lehet az odalátogatók számára.

„Idén nyáron hat új útvonalat indítunk Budapestről, ezek közül kettőt már június elejétől elérhetnek utasaink. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Stuttgartba és közvetlenül Valenciába is kínálhatunk jegyeket megfizethető áron. Ezek a népszerű városok garantáltan felejthetetlen élményt kínálnak mindenkinek, aki vágyik a felfedezés élményére vagy a kikapcsolódásra" – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Az utazni vágyók hamarosan Brassóba, Brüsszelbe, Bukarestbe és Jerevánba is közvetlenül repülhetnek.

Itt olvashattok arról, hogyan landolt egy Wizz Air gép leszállás szempontjából a világ egyik leghajmeresztőbb repterén. 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek