Kiderült, merre utazhatunk Budapestről a Ryanair téli menetrendjében

Habár a legtöbben még a nyári utazásukat tervezgetik, vannak olyanok, akik a tömeg elkerülése végett inkább az év végi utazásokat kedvelik. Most már látható a Ryanair téli, budapestről induló menetrendje is az árakkal együtt. A legfontosabb, hogy új, visszatérő és megszűnő útvonalak is szerepelnek benne.

Igazi vintage hangulatot árasztanak Liverpool régi, vörös tégla épületei, mely új desztináció a Ryanair téli menetrendjében - illusztrációForrás: Shutterstock/Madrugada Verde

Két új útvonallal is számíthatunk: Liverpoolba indulnak járatok, illetve két év után újra repülhetünk a Ryanairrel Toulouse-ba. Úgy néz ki, hogy a Lanzarote vonal megszűnik, tehát csak a két legismertebb Kanári-szigetre marad összeköttetés, de legalább közülük Gran Canariára bővítenek, heti háromra.  Lanzarotéra pedig október végéig reülhetünk.

Tavaly megszűnt néhány útvonal télre, és nagyon úgy tűnik, hogy idén is így lesz a Göteborg, Bournemouth és East Midlands járatokkal. Malpensa sem szerepel a téli  menetrendben. 

Sevilla bővül, heti 4 járattal megy. Év elején megírtuk, hogy a Ryanair, járatot indít Budapest és Portugália legdélebbi városába, Faróba június és október között, de ez az útvonal állítólag marad télre is. A Frankfurt-Hahn járat is marad télre, ahogy a trieszti járat is.

A gázai háború hatása miatt visszaeső forgalom miatt az ammani járatot lezárták, de novembertől újraindulhat – írja az okosutas.hu. 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek