Ezen a luxus repülőjáraton saját fürdőszobád is lehet

Az Etihad Airways az egyik legpazarabb módját kínálja a repülésnek: az emeletes gépen kialakítottak egy háromszobás lakosztályt saját fürdőszobával, egy bárt, az üzleti osztályon teljesen zárt prémiumkabinokat ágyakkal és a turistaosztályon saját képernyőkről nézhetünk filmeket.

Az Etihad Airways utasai elképesztő luxusban repülhetnekForrás: Etihad Airways

Hétfőn az Etihad Airways újra üzembe helyezte Airbus A380-as repülőgépét a New York és Abu Dhabi közötti napi két járat egyikén. 

Ami az Etihadot megkülönbözteti a világ többi nemzetközi légitársaságától, az az első osztálynál is jobb kabin, amelyet „The Residence" néven emlegetnek. A pezsgőn és kaviáron túl ez az első osztályon felüli termék saját nappalival, hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, és akár két utas is kényelmesen elfér benne.

Kényelem magasfokonForrás: Etihad Airways

Az Etihad négy különböző kabinosztályt kínál a repülőgép fedélzetén, hogy maximális kényelmet biztosítson a 13 órás út során. Még a több mint 400 üléses turistaosztályon is, ahol minden utasnak saját képernyője van, ahol filmeket nézhet.

A repülőgép felső fedélzetén az üzleti osztályon 70 fekvésre is alkalmas ülés található, valamint a prémiumkabinok utasai számára bár is rendelkezésre áll – írja a travelandleisure.

Forrás: Etihad Airways

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek