Útfelújítás: Mutatjuk merre kerülj a Liszt Ferenc Repülőtér felé

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelítését is befolyásoló útfelújítási munkák április 27-én (szombaton), az ötödik ütembe lépnek. Ez a viszonylag rövid, április 30-ig (keddig) tartó időszak várhatóan nem fogja érinteni május 1-i munkaszüneti napot, viszont érdemes a szokásosnál előbb elindulni a repülőtérre.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér - illusztrációForrás: Bjoertvedt/commons.wikimedia.org

Ezalatt az időszak alatt, a repülőtérről Budapest felé tartó felhajtó felújítása zajlik majd.
Mivel a felhajtó ág zárva lesz, a repülőtér irányából közvetlenül nem lehet majd Budapest felé felhajtani.

A főváros irányába közlekedőknek a repülőtérről az M0 autóút felé kell elindulniuk és az M0 autóút – 3101 jelű út (Ecseri út) csomópontjában tudnak visszafordulni Budapest felé. Az erre közlekedőknek torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk.

Forrás: mkif.hu

Az idei országos szintrehozás részeként, április 2-án indult el az M4-es Ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak ütemezett felújítása, amely várhatóan május közepéig tart. A burkolatfelújítás miatt folyamatosak lesznek a forgalomterelések, sávzárások. A munkálatok várhatóan május közepéig tartanak.

Forrás: mkif.hu

A terelések és lezárások a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek – figyelmeztet az mkif.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek