Budapesten hajtott végre kényszerleszállást egy utasszállító

Kényszerleszállást hajtott végre egy Párizsból Bukarestbe tartó gép a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Hétfőn éjfélkor kellett volna leszállnia Bukarestben, azonban ehelyett Budapesten landolt, írja a Tanstelex.ro a G4Media cikkére hivatkozva.

A gép a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren landolt - illusztrációForrás: Bjoertvedt/commons.wikimedia.org

Az esetről Lucian Mîndruță újságíró számolt be, aki szerint vészhelyzetet jeleztek akkor, amikor a gép Budapest térségében szállt, utazómagasságban. Körülbelül 20-30 perccel a vészhelyzet bejelentése után pedig le is szálltak a Liszt Ferenc repülőtéren, írta a Facebook-oldalán. 

A Telex megkeresésére a Budapest Airport az alábbiakat közölte az esetről: „Az Air France AF1088 járatszámú, Párizs – Bukarest járata a kabinban érzékelhető füst miatt megszakította útját és hétfőn 22:34 órakor leszállt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A helyszínen a tűzoltók átvizsgálták a repülőgépet, amely ma reggel, utasok nélkül repül vissza Párizsba. Az utasokért a légitársaság mentesítő járatot küldött, amely kedden, a reggeli órákban indul tovább Bukarestbe."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek