Ezekre a légitársaságokra van a legkevesebb panasz, ami a késéseket illeti

Kevésbé ismert légifuvarozó a két legpontosabb a világranglistán.

Pontosság tekintetében világszinten taroltak a latin-amerikai légitársaságok: az Avianca (1.) és az Azul Airlines (2.) állnak az első helyeken. Dobogós lett a Qatar Airways (3.) is, amelyet a Delta Airlines (4.) és az Iberia (5.) követnek – írja az AIRportal.hu

Forrás: Shutterstock/Mikhail Starodubov

Európában a spanyol Iberia Express (1.) és Iberia (2.) lett a legpontosabb, de jól teljesített az Austrian (3.), a LOT (4.) és a Norwegian (5.) is.

Észak-Amerikában a Delta Air Lines (1.) lett a legpontosabb légitársaság, mögötte sorrendben az Alaska Airlines (2.), az American Airlines (3.), a United Airlines (4.) és a Southwest (5.) került az öt legpontosabb közé.

Az ázsiai-csendes-óceáni térségben sorrendben a All Nippon Airways (1.), a Japan Airlines (2.), a Thai Air Asia (3.), az Indi Go (4.) és az Air New Zealand (5.), a Közel-Keleten és Afrikában az Oman Air (1.), a Safair (2.), a Royal Jordanian (3.), a Qatar Airways (4.) és az Etihad Airways (5.) érte el a legjobb helyezéseket.

Latin-Amerikában a Copa (1.) és az Avianca (2.) után az előző évben világelső Azul Airlines csak a harmadik lett, a negyedik a LATAM, az ötödik a Caribbean Airlines.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek