Trükkös módon kísérte helyére a kapitány a türelmetlen utast

Egy kapitány egészen ötletes módon kísérte ülőhelyére a gép egyik női utasát, aki a figyelmeztetés ellenére, elsőként próbált leszállni a repülőről – olvasható a LADbible oldalán.

A kapitány megtréfálta a türelmetlen női utast.
A kép illusztráció
Forrás: Shutterstock/Tunedin By Westend61

Az utasok beszámolója szerint a nyolcórás repülőút után a gép hátsó részében egy türelmetlen női utas a megengedettnél hamarabb kicsatolta az övét, majd gyorsan a kijárat felé sietett. A személyzet arra kérte a nőt, hogy üljön vissza a helyére, amíg nem adnak engedélyt a fedélzet elhagyására, de ő válaszra sem méltatta őket. 

"Hirtelen a kapitány bejelentette, hogy különleges vendégünk van a fedélzeten" – írta egy utas.

Mindenki csak ült a helyén, és azon töprengett, miről beszél a kapitány. Végül a kapitány kijött a pilótafülkéből, és megkérte a hölgyet, hogy menjen kicsit hátrébb, hogy üdvözölhesse a különleges vendéget. A kapitány sorról sorra kereste azt a bizonyos vendéget, miközben folyamatosan kérte a nőt,  hogy tegyen még néhány lépést hátra.

Mindig egy kicsit hátrébb tessékelte, és mikor közeledtek a gép hátuljához, a kapitány megkérte, hogy üljön le egy pillanatra, mert fontos bejelentenivalója van. „Hölgyeim és uraim, szeretném bejelenteni a 42C-es ülésen ülő különleges vendégünket. Tapsoljunk neki." – miközben a türelmetlen nőre mutatott. 

A gép utasai hangos nevetésben és üdvrivalgásban törtek ki, majd mindenki megtapsolta a leleményes kapitányt. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek